KORKMAZ Pro-Line Hrnec rendlík 16 x 7,5 cm IK16442 Profesionální potravinářská nerezová ocel 18/10

Kód: IK16442
Indukce|plyn|oheň
Značka: KORKMAZ
554 Kč / ks 457,85 Kč bez DPH
V externím skladě
Můžeme doručit do:
22.12.2023
Možnosti doručení

Robustní nerezový hrnec o průměru 16 cm, s výškou 7,5 cm a objemem 1,5 l je vyroben z prvotřídní potravinářské nerezové oceli. Je vhodný na přípravu příloh, omáček, má multifunkční využití. Nádobí řady Pro-line je ideální k používání jak v profesionálních gastronomických kuchyních, v jídelnách nebo restauracích, ale i k vaření v domácnostech. Nádobí Pro-line je vhodné k užívání na plynových, elektrických, ale i indukčních sporácích a to díky svému speciálnímu dnu. Dno je sendvičového typu, složené ze tří vrstev za pomoci nerezové oceli a hliníku. Díky tomuto systému nádobí umožňuje vynikající rozvod tepla, které je důležité během procesu vaření. Hrnec má také zesílenou rukojeť pro snadnou manipulaci během přípravy jídla. S produkty Pro-line dosáhnete profesionálního způsobu vaření.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Robustní nerezový hrnec o průměru 16 cm, s výškou 7,5 cm a objemem 1,5 l je vyroben z prvotřídní potravinářské nerezové oceli. Je vhodný na přípravu příloh, omáček, má multifunkční využití. Nádobí řady Pro-line je ideální k používání jak v profesionálních gastronomických kuchyních, v jídelnách nebo restauracích, ale i k vaření v domácnostech. Nádobí Pro-line je vhodné k užívání na plynových, elektrických, ale i indukčních sporácích a to díky svému speciálnímu dnu. Dno je sendvičového typu, složené ze tří vrstev za pomoci nerezové oceli a hliníku. Díky tomuto systému nádobí umožňuje vynikající rozvod tepla, které je důležité během procesu vaření. Hrnec má také zesílenou rukojeť pro snadnou manipulaci během přípravy jídla. S produkty Pro-line dosáhnete profesionálního způsobu vaření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnce NEREZOVÁ OCEL
? Vhodná na indukci: ANO
? Výrobce: KORKMAZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: