Pánev litinová PH Double IK14792 Litina bez povrchové úpravy = životnost navždy

Kód: IK14792
Také na indukci
Značka: PH - Konyha
1 267 Kč / ks 1 047,11 Kč bez DPH
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
5.6.2024
Možnosti doručení

Tato pánev s praktickou poklicí, kterou tvoří vlastně druhá pánev je velice oblíbeným litinovým nádobím pro pečení či zapékání. Každý kdo okusil kouzlo litiny ví, že litinu lze nahradit snad jen keramikou, která je ovšem podstatně křehčí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato pánev s praktickou pokličkou, kterou tvoří vlastně druhá pánev je velice oblíbeným litinovým nádobím pro pečení či zapékání. Každý kdo okusil kouzlo litiny ví, že litinu lze nahradit snad jen keramikou, která je ovšem podstatně křehčí.

Průměr 27 cm (celková délka s rukojetí 37 cm) x výška 9 cm (14 cm včetně poklice) | hmotnost 6 kg

Před prvním použitím:

Litinové nádobí je vyrobeno z přírodní litiny bez použití chemických přísad, černý odstín povrchu vznikne vlivem vysokoteplotní konzervace v rostlinném oleji při výrobě. Vaření na litině se řadí mezi nejzdravější vůbec. Před použitím umyjte hrnec teplou vodou za použití houbičky. Nepoužívejte žádné mycí prostředky, jelikož litina je porézní materiál, mohlo by dojít ke vniknutí saponátu do pórů a tím minimálně znepříjemnit chuť vařeného pokrmu. Po umytí osušte nádobí např. ubrouskem. Pokud nebudete nádobí používat ihned, doporučujeme ho potřít tenkou vrstvou rostlinného oleje.

Po použití:

Litinové nádobí nemá nepřilnavý povrch, tudíž může dojít k připečení. Nepoužívejte pro odstranění nečistot agresivní mycí prostředky, drátěnku nebo ocelový kartáč. Nechte nádobí cca 30 minut odmočit ve vodě a následně je umyjte houbičkou na nádobí, kartáčkem nebo škrabkou. Po umytí nenechte nádobí samovolně uschnout, vždy je osušte např. ubrouskem a následně potřete tenkou vrstvou rostlinného oleje. V případě, že dojde ke korozi není důvod k panice, rez m.j. není v malém množství  škodlivá. Rez odstraňte kartáčkem a znovu potřete rostlinným olejem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pánve na smažení a pečení
? Výrobce: PH - Konyha
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PR Avatar autora | 15.12.2022
ahoj , zpracování vyrobku je pěkné a dobré, plochy jsou ok. dobrá cena v poměru k západním výrobkům. díiy pavel
5
Avatar autora | 13.12.2022
Je to O.K. Pánev je v podstatě dvojkombinace, a proto má širší využití.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: